Vajza e Ambasadorit/ Përmbledhja e episodit 33

Përmbledhja e episodit 33 të serialit “Vajza e Ambasadorit”

Sanxhar, i cili nuk e kishte parë teksa rritej Melekun, mbante shpresa tek fëmija tjetër, por pa pasur ai dijeni, e kishin mashtruar shumë lehtë.

Sanxhar në fillim e kalon me shumë vështirësi, por Meleku ia mbush sërish atë boshllëkun në zemër.

Nare dhe Melek përqafojnë Sanxharin plot dashuri.

Nare çuditet shumë kur kupton që mikja e saj e ngushtë, Sahra, është motra e Akinit.

Por ajo gjithmonë duke lënë menjanë hallin e saj dhe merret me atë të Sanxharit.

Sanxhar ia prenë dënimin Sahras dhe Menekshes dhe përballet me Kahramanin.

Por kësaj here Kahramani ka një dënim për atë, një dënim që lidhet me “vëllezërit”.

Ndërsa Gedizi, nga njëra anë përjeton pendimin për ato që i ka bërë Sanxharit dhe nga ana tjetër e gjen veten sërish pranë tij. Sepse Sanxhari i ka dhënë një dënim që nuk e përballon dot Sahra!

Gediz mundohet ta shpëtoj Sahran nga këto ditët e errëta që e kanë kapluar, por në fund duhet të bëj një zgjedhje shumë të vështirë. Shpirti i Sanxharit, apo shpirti i Sahras?

Këtë presim ta shohim të hënën ora 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *