Trokit në Derën time/ Përmbledhja e episodit 20

Përmbledhja e episodit 20 të serialit “Trokit në Deren time”

Serkan i tregon Edës se Alptekin ( babai i Serkanit) ishte gjithashtu neglizhent për prindërit e saj.

…dhe ai u largua nga Eda pikerisht për shkak të kësaj barre të rëndë…

Eda shkon dhe përballët me Alptekin. Personi i ngarkuar me firmën e nën-kontraktorit ka vuajtur dënimin, Po përgjegjësi kryesor per gjiththçka?

Eda, e cila nuk e di se çfarë të bëjë me ato që mësoi, lë gjithçka pas dhe shkon me vajzat për kamping.

Nga ana tjeter edhe Serkani nuk del nga shtëpia e tij, nuk takohet me askënd, nuk kujteset per punen e tij.

Te dy te dashuruarit tërhiqen në cepat e tyre dhe mendojnë se çfarë do të bëjnë.

Kur Eda kthehet në qytet, Serkani gjithashtu mbledh te gjitha forcat dhe largohet nga shtëpia e tij dhe përpiqet të flas me të.

Eda e di gabimin e babait të tij dhe kjo nuk është përgjegjësi e Serkanit.

Megjithatë ai përferoi të largohet nga Eda në vend që të përballej me këtë çështje.

Serkani nuk e di se si të ketë një marrëdhënie dhe nuk do jetë në gjendje të mësojë.

Eda e përgatitë një kontrat me Serkanin se si të menaxhojnë marrëdhëniet e biznesit dhe Serkan nënshkruan pa e lexuar.

Në këtë rast vjen Aydani dhe futet brenda . Ajo i përfshin të dy në projektin e ndihmes për vajzat që kan nevoj për arsim të kryer nga shoqata .

Ajo merr masa për të sjellë dy të dashuruarit krah për krah, për ta parandaluar që ata thyhen.

Të shtunën në mbremje do e mësojmë së çfarë saktesisht do të ndodhë në Sen Cal Kapimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *