Seriali “Trokit në derën time” ndryshon ditën e transmetimit


Seriali shumë i dashur dhe i ndjekur nga të gjithë “Sen Cal Kapimi – Trokit në derën time” ka vendosur të ndryshojë ditën e transmetimit.

Nga çdo e mërkurë që seriali transmetohej, tani do ta kemi çdo të shtunë mbrëmje në ekranin e Fox tv Turkey. Sonte vazhdon episodi 19.

Tani e tutje serialin do ta gjeni cdo të dielë me perkthim në shqip në faqen tonë në Facebook. (Guzel Serial)

Shkak i ndryshimit të ditës së transmetimit u bë rënia e shikueshmërisë që seriali po haste, pasi e merkura në Turqi eshte me goxha seriale të forta.

Jeni të lumtur me ditën e ndryshimit të serialit, apo ishte më mirë të merkuren në mbremje?! / guzelserial.com

One thought on “Seriali “Trokit në derën time” ndryshon ditën e transmetimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *