Sefirin Kizi/ Përmbledhja e episodit 30

Kahraman ndërmerr vrasjen e Lokit të kryer nga Sahra.

Në mënyrë që Nare të mos thërriste policinë, ai shpjegon marrëdhëniet midis Menekshesë dhe Lokit.

Sancar mbulon vrasjen në mënyrë që babai i foshnjës së tij të mos merret në pyetje.

Dhe kur i paguan babait të Lokit paratë e gjakut, Nare tërbohet.

Sancar dhe Nare, të cilët prisnin të kalonin gjithë jetën e tyre, u përballën me ndryshime kulturore në momentin që menduan se ishin së bashku.

Probleme nderi, jetë e shkurtër, para gjaku, pako fejesash, banjë martesash…

Realiteti i botëve të ndara ka rënë tek Nare si një makth.  A do të jenë në gjendje të dy të dashuruarit ta shndërrojnë këtë makth në një ëndërr?

Keto dhe shumë të tjera presim ti shohim në episodin e ri 30 të hênën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *