Sefirin Kizi/ Ja prova që Sançar nuk e ka parë videon!

Promo e parë e episodit 10, na la në medyshje nëqoftëse Sançar e pa videon e saktë apo jo?

Dhe me plot bindje dalim në përfundimin që Sançar nuk e ka parë videon për disa arsye:

1- Sançar në promon e dytë tha: “do ti gjej të vërtetat!” dhe për këtë arsye po e kërkon Akin

2- kur Sançar pa videon nuk kishte ndonjë shpërthim emocional në promot e publikuara! Nare mund ta kete fshirë videon!

3- më e rëndëshishmja, videoja që na serviret nga promot e tregon të qartë që Sançar NUK e ka parë videon e saktë, mund të jetë cdo video tjetër po jo ajo që duhet të shohë! Duket sikur është Akin me Guven.

Prova që Sançar nuk e ka parë videon e saktë!

Lexo edhe: Sefirin Kizi 10/ Çfarë do të ndodhë të hënën?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *