Sefirin Kizi 10/ Çfarë do të ndodhë të hënën?

“A më lëndove ti mua, apo të lëndova unë ty?”

Sefirin Kizi – Vajza e Ambasadorit pritet te transmetojë të hënën episodin e saj të 10-të!

Episodi 9 ka përfunduar me Sançarin dhe Naren teksa ky i fundit i merr telefonin për të parë videon që Muge dhe Gediz u shokuan.

Por a e pa Sançar videon apo jo?!

Hamendesime:

1- Po, Sançari e pa videon bashkë me Naren dhe Gedizin, e  për kete arsye i eshte venë pas Akinit!

Por ndoshta edhe

2- Jo, sepse nuk kishte ndonjë shpërthim emocional në promot e publikuara! Nare mund ta kete fshirë videon.

Sançar thotë se do i gjej të vërtetat, dhe për këtë arsye po e kërkon Akin!

Në episodin 10 do të ndiqni:

Sancar hyn në një rrugë ku ai mund të gjejë vetëm faktet.

Ai është i lodhur duke qenë lojtar i lojës.  Ai do të hapë sytë e tij, do të shohë të vertetat me sytë e tij.

Sançar nuk është i gatshëm për atë që do të shohë, por nuk ka asnjë rrugëdalje tjetër.

Nare, nga ana tjetër, po mundohet ta mbrojë Sancarin.

Ajo deshmon në gjygj kundra Halises vetëm që vetëm ta detyrojë Sançarin të heqë dorë së kërkuari Akinin.

Nare: “ E fal nënën tënde vetem nqs nuk I vendosesh pas Akinit.”

Sancar duhet të bëjë një zgjedhje midis nënës së tij dhe vajzës së ambasadorit.

Por, Elvan do ta bëjë këtë zgjedhje për të. Si gjithmonë Elvan është një personazh që kujdeset dhe i do të mirën kunatit dhe familjes së saj!

Halise do të cmendet, ama ajo nuk ë di që Elvan po e ben për djalin e saj Sancarin.

Hapat e ndërmarrë nga Jahja, i cili u shtyp nën komplekset e tij për të shpëtuar Halisefe, kryesisht shtrydh Sancarin. Yahja fillon të drekojë me Dudu-në!

Komplekset dhe inatin e tij me Sançarin nuk i japin të drejtën të takojë femra të tjera teksa është i martuar.

Por deri ku do të shkojë ky flirt presim ta shohim në vijim!

Babai i Nares, Güven, është gati të bëjë një marrëveshje me Sancar për një shumë të madhe parash për të treguar vendin e Akın.  Ilaçi i vetëm i Nares është që Gediz, që të marrë pjesë në këtë ankand të mbajtur nga babai i tij për Akın.

Nga ana tjetër, Gediz rishpërndan kartat/letrat në tavolinë dhe sjell një frymë të re në ankand.

Ai do i ofrojë Guvenit një shumë më të madhe se Sançar, vetem për të mos treguar vendodhjen e Akin!

A do ta gjejë vendodhjen e Akinit Sançari?!

Presim episodin të hënën!

One thought on “Sefirin Kizi 10/ Çfarë do të ndodhë të hënën?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *