Përse nuk kemi një fragment të dytë për episodin 8 në Sefirin Kizi?!

Sefirin Kizi cdo ditë e më tepër po korr një sukses të pa-parashikueshëm.

Fansat e serialit jane nga e gjithë bota, të cilët presin më padurim episodin e ri.

Pas çdo episodi, rutina është që transmetohen 2 fragmente të reja, njera të hënën në mbremje ose të marten paradite, dhe e dyta diku të premten.

Por këtë rradhe dicka po ndodh. Nuk kemi një fragment të dytë akoma deri në këto momente…

Përse vallë nuk kemi akoma një fragment të dytë?!

Ndoshta një super episod na pret duke na surprizuar siç ndodhi me Akin dhe Myge?!

Sidoqofte, rrjeti po zien dhe hipoteza të ndryshme po hidhen:

  • A iku me të vërtetë Nare me Melek në Barcelona?! Apo…. mos vallë ishte një lojë për të hequr qafe Akin?
  • Pse i dërgoj pikerisht mesazh Akinit për largimin e saj?
  • Përse Nare gjithë kohës në aeroport shikon pas, sikur po pret dikë?
  • Nqs vërtetë ka ikur, kush do ta gjejë I pari?!

Siç e theksuam këto janë disa hipoteza që janë hedhur në rrjet, ide të krijuara pas mungesës së fragmentit 2.
Pasi në episodin 8 sipas fragmentit 1 dhe pershkrimit pritet të ndodhë kështu (Episodi 8/ Çfarë do të ndodhë të hënën në Sefirin Kizi?)

Presim me padurim episodin të hënën në mbrëmje!

Për cdo ide dhe këndveshtrim tuajin na komentoni në faqen e vajza.eambasadorit

One thought on “Përse nuk kemi një fragment të dytë për episodin 8 në Sefirin Kizi?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *