Neslian: Edhe pse e toleroj, trupi im nuk e tregoi atë tolerancë ndaj meje

Pas gjithë lajmeve dhe “shokimit” që mori audienca per largimin e “Nares” Neslihan vendos ta shpjegojë edhe vete në rrjetet sociale.

Ajo shpjegon që shëndeti i saj nuk eshte mire dhe se i duhet të marrë pushime.

“Përshëndetje të gjithëve. Unë i them lamtumirë Nares, të cilën e ndjeva deri në qelizat e mia ndërsa luaja. Edhe pse e toleroj, trupi im nuk e tregoi atë tolerancë ndaj meje. Më duhet pak pushim: Përshëndes ekipin tim të Sefirin Kizi! Faleminderit djema, faleminderit Shikuesve tanë, ju gjithmonë më keni mbështetur. Sa mirë që jeni! Shihemi së shpejti në histori të tjera” Shkruan Neslihan Atagul!

Shikuesit jane teper të merzitur dhe kerkojnë nje finale të serialit. / guzelserial.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *