Largohet nga seriali Neslihan Atagul (Nare)

Dy ditë me parë skenaristja e Serialit “Sefirin Kizi” deklaroi së Neslihan nuk do të jetë me pjese e kastit të serialit.

Kjo për shkak së aktorja Neslihan Atagul ka probleme shendetesore që nuk i perballon dot.

Ashtu sic e pamë edhe kete të hênë në episodin 36 mundgonte Nare. Po në këtë episod i dhane fund rolit të Nares duke u larguar dhe lene vetem vajzën dhe Sançarin.

“Na u desh të bënim ndryshime në skenarin dhe historinë tonë për shkak të problemeve shëndetësore të aktores tonë Neslihan Atagül Doğulu.

Për këtë arsye, me keqardhje informojmë audiencën tonë të dashur që zonja Neslihan nuk do të jetë me ne në episodet tona të reja.

Si Nare, bija e ambasadorit, ne falënderojmë sinqerisht të dashurën tonë Neslihan Atagül Doğulu, një nga më të çmuarat aventurës sonë, për të gjithë punën e saj të përkushtuar dhe kontributet e saj deri më sot, dhe ne i urojmë shërim të shpejtë” shkruan skenaristja e Serialit /guzelserial.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *