Intuita femrore më e mirë se e çdo agjenti të FBI-së

Mundohuni të mashtroni një grua dhe mbi të gjitha përpiquni ta bëni atë me një grua që tashmë është djegur. Ju kurrë nuk do të keni sukses! Shumica e grave janë shumë intuitive dhe mund të ndjejnë sinjale që të tjerët nuk i kuptojnë.

Për disa mund të tingëllojë e ekzagjeruar, por është një realitet: intuita femërore është më efektive sesa një agjent i FBI.

Por le të shohim se çfarë është intuita. Ne mund ta përcaktojmë atë si një zë të brendshëm që drejton një veprim dhe jo një tjetër. Dhe kjo paralajmëron për një rrezik të mundshëm. Intuita është kryesisht një privilegj femëror.

Kështu që gratë duhet t’i besojnë intuitës së tyre më shumë dhe burrat nuk duhet të harrojnë se do të ishte më mirë që ata t’u besojnë grave të tyre.

Studimet tregojnë se gratë janë të pajisura për të marrë një gamë më të gjerë të informacionit shqisor, për të lidhur dhe ndërlidhur informacionin dhe për t’i dhënë rëndësi marrëdhënieve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *