Furkan Aksoy i jep lamtumirën karakterit të Lokit në Sefirin Kizi

Furkan Aksoy ose siç njihet në serial “Loki” largohet nga seriali Sefirin Kizi. Deri këtu ishte edhe misioni i Furkanit.

Loki ishte një karakter interesant dhe plot humor.

Pas perfundimit të serialit, Furkan shkroi në llogarinë e tij të instagramit: “Unë kam ardhur në fund të një projekti tjetër. Sot i them lamtumirë karakterit të Lokit që kam luajtur në Vajzën e Ambasadorit. Dëshiroj të falënderoj mbështetësit e mi të dashur, të gjithë ndjekësit, stafin e serialit dhe mesuesit e mi.”

Tani kush do t’ja merret me Menekshenë?!

Sigurisht që Loki do ti mungoje të gjithëve. Furkani pastë një karrierë të gjatë e të sukseshme.

E presim në seriale të reja me plot gjallëri.

Karahas lajmit për largimin e Lokit, mbrëmë ishte një episod fantastik i serialit Sefirin Kizi.

Halise vendosi që të shkojnë tek Nare për ta kërkuar Nuse. Personi që i kerkojnë dorën e Nares është halla e Sancarit, Feride.

Ata vendosin të ja bëjnë surprizë Nares. Sançar shfaqet tek dera me lule në dorë dhe me kostumin e dhëndërit.

Nare po ashtu shkon të hidhet dhe behet shume e bukur. Të dy, Nare dhe Sançar shfaqen me ndjenjën e turpit dhe lumturisë.
Mes humorit, emocioneve dhe lumturisë Nare dhe Sancar zyrtarisht fejohen. Melek është tejet e lumtur për mamanë dhe babain e saj. Me në fund ato do të jenë nje familje.

Nga ana tjetër, kemi Menekshenë që mendon plane për martesën e Sancarit dhe NareS. Ajo vendos të takojë ” fallxhorin ” dhe pastaj shkon në Konak.

Në momentin që e sheh halla, ajo fillon dhe mendon rreth shtatzanisë së Menekshesë.

Dudu shkon te takojë Elvanin dhe tregon per regjistrimin që ka Menekshe.

Nare dhe Elvan nisen per Tek shtepia e Menekshesë. Gulsije lajmeron Sançarin që vajzat janë nisur për tek shtepia e Menekshesë.
Mardhenia ë Sancarit dhe Nares fillon dhe zbehet pasi Sancari vepron sic thote Kahramani.

Këto dhe shume të tjera I presim ti shohim javen tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *