Episodi 31 i “Sefirin Kizi” Vajza e Ambasadorit

Sonte kemi episodin 31 të serialit shumë të ndjekur Sefirin Kizi. 

Seriali starton në orën 20:00 (ora turke)në kanalin turk Star.

Me orën shqiptare fillon në oren 18:00 , por duke qene së 1 öre është perseritje, episodi i Ri fillon në 19:00 Al. 

Seriali është drejtperdrejt në turqisht, për gati 2/3 orë.

Për të gjithë ndjekësit që dëshirojnë ta ndjekin drejtpërdrejt dhe nuk dinë se ku, mund ta shohin në kanalin turk. 

Neser del episodi me titra shqip dhe do e gjeni në faqen tonë me perkthim.

Mos marrveshjet ndërmjet Nares dhe Sancarit nuk kanë te sosur.

Menekshe duke bërë fall deshiron dhe mendon së do ti ndajë, dhe Sançari do të kthehet tek ajo.

Melek enderron familjen e saj të bashkuar dhe të lumtur, fiks si një familje normale.

Keto dhe shume të tjera i ndiqni në episodin 31

Shikim të këndshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *