“Elif rikthehet në krahët e Omer” Tani do ta shohim në Sefirin Kizi

Pas gjithë “lemshit” që u be me serialin Sefirin Kizi. Produksioni ka vendosur që të fuse një karakter të ri femer. Dhe ajo është: Tuba Büyüküstün.

Tuba vite me parë në 2014 ka luajtur me Engin (Sançarin) tek Dashuri dhe Diamante.

Paska qene e shkruar që seriali “Sefirin Kizi” ti ribashkojë perseri.

Skenaristja e serialit Eylem Canpolat e pyetur Nga gazetaret është shprehur: “Pasi Neslihan u semur dhe dha doreheqjen, një nga ëndrrat e mia më të mëdha për vite me radhë ka qenë që të punoj përsëri me Tuban dhe Engin.  Tuba nuk na ofendoi. Ka pranuar të na bashkohet në ekipin e Sefirin Kizi. Kemi imagjinuar një karakter të thellë dhe të veçantë së bashku.

Ajo ështe zhvendosur në Mugla dhe presim të vazhdojmë nga puna.

Kam më shumë ëndrra sesa ankth.  Po shkojmë në një udhëtim të ri me miqtë e mi.  Eshtë më shumë pasiguri sepse ka pak kohë për të punuar dhe për tu përgatitur. Por emocioni ynë është si një ekip skenar shumë i madh.  Ne do të hapim një derë të re në të cilën ne besojmë dhe prekim zemrat tona në historinë tonë.” / guzelserial.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *