Çfarë do të ndodhë të hênën në episodin 29 tek “Sefirin Kizi”?

Përmbledhja e episodit 29!

Halise vendos që të shkojnë tek Nare siç duhet për të përmbushur traditat dhe për të sjellë Elvanin dhe Jahjanë së bashku në Konak.

Por nga kush do ta kërkojnë Naren ?

Nga ana tjetër , për të parandaluar martesën e Sancar dhe Nare,  Menekshe vendos të takojë ” fallxhorin ” dhe pastaj shkon në Konak për të vendosur magjitë e saj . Por ky akt me gjithë injorancën e saj përfundon në katastrofë.

 Duke ditur që djali i gjygjtarit nuk mund të martohet kur nuk ka asnjë Konak ku mund ta sjellë Naren nuse , Gediz fillon planet për të fundosur familjen Efeoğlu . Ai është i vendosur të mbrojë Nare nga Sancar dhe Sahara.

Ndërsa të gjithë përpiqen t’i ndalojnë ata që të martohen, Sancar dyshon se Nare nuk e ka falur vërtet , pasi hedh disa ” fjalë ” ( ndoshta është ajo Pjesa kur thote , që me vret që po pret nje femije nga nje grua tjeter dhe ndonjehere ndihem sikur nuk marr frymë dot )

A e ka falur Nare Sancarin , apo ajo që hodhi në të do të bëjë që distanca midis tyre të zgjerohet ?

Të hënën ora 20:00 në Startv turk, e të martën me perkthim tek @vajza.eambasadorit në Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *