Cfarë do të ndodhë në episodin e rradhës tek Hercai?

Miran, Rejan, Elif dhe Azad ndodhen brenda ne shtepi duke biseduar rreth ceshtjes se Elif dhe Azad.

Dikush i urdheruar nga Azize i vendos zjarrin shtepise. Rejan humb ndjenat, Azad i bie dicka siper dhe humb ndjenjat edhe ai, Elifin eshte gati duke e perpire zjarri ne nje cep te dhomes, ndersa Miran eshte i shokuar dhe sdi si te veproje.

Sipas promos se publikuar Miran arrin te shpetoje Rejan dhe Elif, por cdo te ndodhe me Azad?

Nga ana tjeter Zehra telefonon Azizen dhe i kerkon takim, ku e paralajmeron se e di qe Miran eshte djali i Hazar dhe do tu tregoje te gjitheve.

A do te arrije te flase Zehra apo do ta ndaloje Azize?

A eshte Azize Aishe por hiqet si dikush tjeter? Keto dhe shume te tjera presim ti shikojme neser ne Hercai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *