Çfarë do të ndodhë këtë të shtunë në “Trokit në derën time”

Përmbledhja e episodit 22 të Serialit “Sen Cal Kapimi – Trokit në Derën time”.

Mbrëmja romantike e Serkanit dhe Edës përfundon me një telefonatë urgjente.

Selin, e cila çmendet sepse është mbërthyer në qoshe e vetme, ka plane të ndryshme për to.

Serkan vjen tek Eda me një kërkesë krejt ndryshe.

Eda nuk ka zgjidhje tjetër veçse të pranojë. Ndërkohë, dikush i ri hyn në jetën e tyre dhe bën që të gjithë të hutohen dhe të pyesin veten dhe atë që besojnë.

A duhet të ndryshoni për personin që doni? Nëse e doni, a është e drejtë të detyroni personin tjetër të ndryshojë?

Pas vendimit të Aydan, Ayfer merr një rrugë krejt të re me mbështetjen e Eda dhe Serkan.

Ayfer duhet të jetë me Aydan në këtë rrugë , megjithëse nuk do edhe aq.

Festimet e tyre pas fitores rezultojnë në një propozim të habitshëm martese.

Eda, e cila mendon se ka filluar të jetë e padrejtë me Serkan, mendon se është radha e saj të bej dicka për Serkanin.

Vendimi i Edës për të trokitur në derën e Serkanit një mbrëmje nxjerr rezultate shumë të ndryshme nga sa priste.

Një aktore e re shtohet në serial, e quajtur Balcak.

Falë Selinit, Balcak ja vendos sytë Serkanit.

Në momentin që Eda vendos të iki në shtëpinë e Serkanit pa lajmëtuar, ajo do të perballet edhe me Balcak.

Si do ta interpretojë Eda këtë situate?!

Presim ta shohim të shtunen ne mbremje në kanalin Turk ose të dielën në faqen tonë me perkthim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *