Esra Kızıldoğan “Muge” në një intervistë duke folur rreth personazhit të saj!

Esra Kızıldoğan, ose sic njihet në serialin Sefirin Kizi “Muge” sot ka dhënë një intervestë në televizionin turk StarTv, duke rrefyer pak rreth personazhit të “Muges” dhe serialit. Lexoni intervistën e mëposhtme: Ju po luani personazhin e Müge në Sefirin Read more