“Bebi numër 2 …. po vjen” Çifti i njohur në pritje të fëmijës së tyre të dytë


Cifti i njohur dhe shumë i dashur Almeda dhe Tolgahan Sayisman janë në pritje të femijes së tyre të dytë.

Këtë e kanë bërë të ditur vete cifti pak minuta më parë në rrjetet sociale.

Almeda shkruan: “Bebi numer 2 eshte duke ardhur. Ne mezi presim te të takojmë i vogli jonë.”

Ndersa aktori Tolgahan i emocionuar shkruan: “Dhurata më e mrekullueshme, momente të gezuara, nuk mund të jem më i lumtur së kaq”

Almeda gjithmonë eshte shprehur se deshiron të kete shumë femije dhe planet ishin të aferta.

Deri tani, Akoma nuk është bere e ditur gjinia e bebit.

Aktoret simpatikë gjithashtu janë prinder edhe një djalë të quajtur Efehan.
Fotot e çiftit teksa dhanë lajmin e pritjes së ëmbël

Almeda dhe Tolgahan Sayisman

    Almeda & Tolga

One thought on ““Bebi numër 2 …. po vjen” Çifti i njohur në pritje të fëmijës së tyre të dytë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *