“Ana ime e majtë” Seriali më i ri ku në qënder ka jetën universitare

Sol Yanim “Ana ime e majtë” është seriali më i ri që i eshte shtuar kinematografisë turke.

Seriali ka në fokus jetën universitare me histori të bukura dhe interesante.

Deri tani janë transmetuar 2 episode, dhe cdo të enjte eshte dita e tij e transmetimit.

Personazhet kryesorë janë Serra, Burak, Selim dhe Biriçik.

Biricik eshte vajza e pasur dhe tekanjoze e shkolles, ku mendon se ajo është me e bukura,zgjuara dhe kerkon vemendjen e të tjereve. Nder të tjera është e dashuruar me Selimin. Selimi djali simpatik i universitetit që të gjitha vajzat mahniten pas tij.

Por Biricik per here të parë fillon të këtë xhelozi dhe frikë pasi në universitet shfaqet Serra.

Serra është një vajzë e ëmbël, e thjeshte dhe e varfer.

Jeta e saj eshte shkollë – shtëpi.

Rastesisht profesori vendos që Serra dhe Selim të mësojnë/studiojnë sëbashku.

Biricik dhe Burak merzitem. Burak është shoku I Selimit por ai u dashurua me Serren që ditën e parë që e pa.

Biricik që tenton mënyra të ndryshme që të lidhet me Selimin i jep keshilla Burakut që të ndjekë Serran.

Burrak vendos të ndjekë Serran dhe zbulon që së ku jeton.

Interesimi i Burakut për Serran, i cili ka mësuar për jetën e saj të fshehtë fillon e rritet më tepër.

Nga ana tjetër Selim dhe Serra fillojnë të njihen me njëri tjetrin më shumë. Marrëdhënia e tyre fillon e të më e afert.

Rritja e shënimeve dhe mesimeve të Selimit do të lejojë që të dy të kalojnë kohë me njëri – tjetrin më shpesh.

Nga ana tjetër në lagjen e Serras është Barbar, i cili bie në dashurie me Serran.

Po ashtu ai bën çmos për ta mbajtur Burakun larg Serrës.

Nazlim do të jetë xheloze për interesin e Barbar për Serran, pasi ajo e pelqen atë.

Ndërhyrjet e jashtme të Biricik në trekëndëshin e dashurisë midis Selim, Burak dhe Serra do të vazhdojnë.

Fjalët dhe këmbëngulja e Biricik se ka diçka midis Burak dhe Serra në çdo rast do të shqetësojnë Selimin.

Teksa Ihsan përpiqet të rregulloj marrëdhëniet me djalin e tij Selim, do të zbulohet arsyeja që qëndron pas marrëdhënies misterioze me Asenën.

Këto dhe shumë të tjera rreth ketij seriali, do të ju njoftojmë cdo javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *